LIKIRUOKA – uudenlainen toimintamalli maaseutuyrittäjyyteen, maaseudun resurssien jakelun kehittämiseen ja alueelliseen elintarvikelogistiikkaan

Hei lappilainen elintarvikealan yrittäjä ja sidosryhmätoimija,

Maakunnassamme on lähdössä Lapin liitolle hakuun usean kunnan alueella toteutettava hanke, jonka tarkoituksena on testata uudenlaisen logistiikkakanavan käyttöä etenkin elintarviketoimituksissa. Mikäli arvelette yrityksenne mahdollisesti hyötyvän tällaisesta logistiikan kehityssuunnasta, laittakaa ystävällisesti oheinen kannatusilmoitus allekirjoitettuna hankkeen hallinnoijalle Janne Känsäkoskelle Centria Ammattikorkeakoulusta viestiä: janne.kansakoski@centria.fi

Tämä ilmoitus ei velvoita osallistumaan hankkeeseen, se vain todentaa rahoittajalle sen, että löytyykö hankkeen toimille kiinnostusta ja tarvetta yrityskentältä. Mikäli hanke kiinnostaa, mutta skannaus ei onnistu, voitte laittaa Jannelle myös ihan tavallisesti viestiä sähköpostitse, jotta hän saa sen liitettyä mukaan hakemukseen.

Hyvää alkavaa kesää ja tsemppiä poikkeusaikojen yritystoiminnan pyörittämiseen!