Lähiruoka -hanke: Yrittäjän hyvinvointi ja jaksaminen koulutukset käynnistyvät 16.9.2020

Lähiruokahankkeen syksyn koulutusten teemoja on yhteensä viisi ja ne kaikki sisältävät sekä webinaareja että työpajoja. Webinaariosuudet tallennetaan ja linkit tallenteisiin lähetetään postitulistalla oleviin sähköpostiosoitteisiin. Ilmoittautuminen koulutuksiin tapahtuu teemakohtaisesti ilmoittautumislinkkien kautta.

Koulutukset käynnistyvät keskiviikkona 16.9.2020 klo 14-16 otsikolla:
”Virtaa ja vireyttä yrittäjän syksyyn!” – Työhyvinvoinnin syyskunnostus!

Ilmoittautumislinkki

********************

Verkostoitumistaidot ja kumppanuustoiminta

Ilmoittautumislinkki

********************

Itsensä johtaminen

Ilmoittautumislinkki

********************

Palvelumuotoilu ja tuotekehitys

Ilmoittautumislinkki

********************

Myynti, markkinointi ja viestintä

Ilmoittautumislinkki

********************

Lähiruokahankkeen hyvinvointikyselyn vastausaikaa on jatkettu syyskuun loppuun asti (30.9.2020). Kyselyn tulokset antavat koulutusten järjestäjille tärkeää tietoa sisältöjen suunnittelua varten, joten jos et ole vielä ennättänyt vastata, teethän sen mahdollisimman pian tästä linkistä.