SUPERHYVÄ -hankkeen maksuton päätöswebinaari 26.1.2021

Superhyvä-hanke on päättymässä tammikuun lopussa.  Kahden ja puolen vuoden aikana on järjestetty lukuisia tilaisuuksia sekä autettu elintarvikealan yrityksiä ja toimijoita kehittämään hyvinvointituotteisiin liittyvää osaamista liittyen mm. tuotekehitykseen, trendeihin, kuluttajakäyttäytymiseen, pakkaamiseen, brändäämiseen ja logistiikkaan sekä lainsäädäntöön.

Hankkeen päätteeksi järjestetään kaikille avoin, maksuton päätöswebinaari, johon on koottu parhaita paloja toteutetuista tilaisuuksista. Lisäksi esillä ovat hyvinvointituotteet ja ravitsemus. Miten koostaa täysipainoinen ruokavalio, johon kuuluu esimerkiksi perinteisten liha- ja maitotuotteiden tilalla erilaisia kasvispohjaisia vaihtoehtoja? Lisäksi luodaan katsaus ruokakulttuurin kehityskulkuihin, muoti-ilmiöihin ja tulevaisuuteen. Keynote -puhujana professori Piia Jallinoja Tampereen yliopistosta. Tuulahdus kansainvälisiltä markkinoilta saadaan Ruotsista, puhumassa professori Ulf Johansson Lundin yliopistosta.

Tilaisuus järjestetään webinaarina Zoom-yhteydellä. Osallistujat saavat linkin ja ohjeet liittymisestä sähköpostitse ennen tilaisuutta. Ohjelma latautuu ensimmäisellä käyttökerralla.

Katso ohjelma tästä

Ilmoittaudu tästä linkistä

Lisätietoja sekä tiedustelut:

eeva-liisa.hakli@foodwest.fi, puh 040 8255056 tai sari.kuru@foodwest.fi, puh 040 0471225