Motiva tiedottaa: Julkiset ruokapalvelut voivat tarjota entistä vastuullisempaa ruokaa – Elintarvikkeiden hankintakriteerit uudistettiin
Maa- ja metsätalousministeriö on päivittänyt vuonna 2017 laaditut vastuullisten julkisten elintarvikehankintojen kriteerit. Kriteerien päivitystyön tavoitteena on edistää kestävää ruoantuotantoa ja lisätä elintarvikkeiden kotimaisuusastetta julkisella sektorilla.…
Digitaalisten sisältöjen saavutettavuusdirektiivin vaatimat toimenpiteet KKH -hankkeen sivustolla on käynnistetty
KKH -hankkeen nettisivuilla on käynnistetty Digipalvelujen saavutettavuusdirektiivin mukaiset toimenpiteet. Tavoitteenamme on tehdä nettisivujemme sisältö kaikin puolin saavutettavaksi ensi tilassa.
Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hankkeen koulutuskalenteri on julkaistu!
Kaikki koulutukset ovat maksuttomia ja niiden sisältöjä tarkennetaan yrittäjien toiveiden mukaisesti.Kalenteri löytyy tästä: Lähiruokahankkeen-koulutuskalenteriLataa
Jatka lukemista Lähiruokaa asiakkaille uusilla tavoilla -hankkeen koulutuskalenteri on julkaistu!
LIKIRUOKA – uudenlainen toimintamalli maaseutuyrittäjyyteen, maaseudun resurssien jakelun kehittämiseen ja alueelliseen elintarvikelogistiikkaan
Hei lappilainen elintarvikealan yrittäjä ja sidosryhmätoimija,Maakunnassamme on lähdössä Lapin liitolle hakuun usean kunnan alueella toteutettava hanke, jonka tarkoituksena on testata uudenlaisen logistiikkakanavan käyttöä etenkin elintarviketoimituksissa.…