Uutiset

Motiva tiedottaa: Julkiset ruokapalvelut voivat tarjota entistä vastuullisempaa ruokaa – Elintarvikkeiden hankintakriteerit uudistettiin

Maa- ja metsätalousministeriö on päivittänyt vuonna 2017 laaditut vastuullisten julkisten elintarvikehankintojen kriteerit. Kriteerien päivitystyön tavoitteena on edistää kestävää ruoantuotantoa ja lisätä elintarvikkeiden kotimaisuusastetta julkisella sektorilla.…

Jatka lukemista Motiva tiedottaa: Julkiset ruokapalvelut voivat tarjota entistä vastuullisempaa ruokaa – Elintarvikkeiden hankintakriteerit uudistettiin

LIKIRUOKA – uudenlainen toimintamalli maaseutuyrittäjyyteen, maaseudun resurssien jakelun kehittämiseen ja alueelliseen elintarvikelogistiikkaan

Hei lappilainen elintarvikealan yrittäjä ja sidosryhmätoimija,Maakunnassamme on lähdössä Lapin liitolle hakuun usean kunnan alueella toteutettava hanke, jonka tarkoituksena on testata uudenlaisen logistiikkakanavan käyttöä etenkin elintarviketoimituksissa.…

Jatka lukemista LIKIRUOKA – uudenlainen toimintamalli maaseutuyrittäjyyteen, maaseudun resurssien jakelun kehittämiseen ja alueelliseen elintarvikelogistiikkaan